BASES

Participants: Qualsevol persona que ho desitgi.

Tema: Els BOLETS i el seu entorn en tots els seus aspectes.

Obres: Cada concursant podrà presentar un màxim de 5 imatges.

Format: Les fotografies s’hauran de presentar en format JPG amb una mida mínima pel costat més llarg de 3000 punts i una mida màxima de fitxer de 8 Mb.

Presentació: Cada imatge haurà de tenir un títol que serà el nom del propi fitxer.

Les fotografies s’enviaran per correu electrònic a:

penyaboletaireberga@gmail.com

S’haurà de fer constar també, el nom , l’adreça, el telèfon i el correu electrònic de cada participant en el cos del correu electrònic d’enviament.

Si pertany a una associació fotogràfica o micològica també s’hi farà constar.

Hi haurà termini per presentar-les és fins al penúltim diumenge d’octubre.

Veredicte:

Durant l’última setmana d’octubre es reunirà el jurat, format per persones de reconeguda solvència de diferents entitats fotogràfiques, i es farà una sel•lecció  de 25 fotografies  i s’adjudicaran els  premis. Les 25 fotografies sel•leccionades s’imprimiran amb la màxima qualitat per a l’exposició. Abans de l’últim diumenge d’octubre  es publicaran a les diferents webs i xarxes socials de l’organització. També es comunicarà als guanyadors via correu electrònic.

Premis

1r premi: 250€ + trofeu especial

2on premi: 125€

3er premi: 65€

El seu lliurament serà  l’últim diumenge d’octubre, el mateix dia de la festa. En el cas de no poder assistir-hi, s’enviaràn.

CONSIDERACIONS GENERALS

El concurs és anònim, de tal manera que les fotografies no poden tenir marques d’aigua ni signatures que permetin identificar l’autor. Cada autor només podrà optar a un sol premi.  El jurat qualificador no podrà declarar cap premi desert . Les fotografies que no s’ajustin a les bases seran desqualificades.

Els autors reconeixen ser posseïdors del copyright de les fotografies que presenten i per tant de posseir els corresponents drets d’imatge.

Els autors de les fotografies premiades cedeixen els seus drets d’imatge i aquestes podran ser utilitzades i reproduïdes per l’organització, física o virtualment, sempre fent constar el nom de l’autor, en cartells, catàlegs, dossiers de premsa, reportatges, etc.

Pel sol fet de prendre part en aquest saló, els participants accepten les condicions d’aquestes bases. L’organització resoldrà qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases.

La teva consulta

Envia'ns un missatge i et respondrem el més aviat possible!

Start typing and press Enter to search